top of page

Abban hiszünk, hogy a világban jelen lévő egyensúlytalanságokat a Nő, de méginkább az ANYA minősége állíthatja helyre. Az ANYA a befogadás, a feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása.

Az ANYA, amikor vállalja a szülést, egy másik ember létre segítését, nem állít feltételt: "csak akkor vállalom, ha..." Mindenét, még akár a saját életét is alárendeli az új születésnek. A teljes folyamatot átéli, megéli a fizikai változásokat, a nehéz evést-alvást-járást, megéli a fájdalmat. Mindezt úgy, hogy nem tudja kinek segít, kit hoz világra. Nem kötött konkrét "üzletet" senkivel. Nem mondta, hogy "Istenem, csak akkor, ha..." Érzi amit tennie kell, és alárendeli magát a jövőnek.
Ez az erőszakos világ, amiben ma mindannyian élünk, sehol sem lenne, ha nem lenne benne az ANYA energiája. Ha nem lennének olyan elkötelezett emberek akik ezt képviselik, megjelenítik. Itt most nem a fizikai szülés az egyetlen, amire gondolunk. A szülés az élet minden területén feladatunk: lágyan, magabiztosan befogadni, megérezni, megérteni, és azután anyai áldó szeretettel válaszolni. A ma emberének lehetősége van önmagában megszülni a jövő emberét! Szerintünk ez az út.
Meglátni mindenkiben az anyát, hiszen lehet egykor volt, vagy majd lesz valaki az anyánk. Mindannyian, akik most a Földön élünk, voltunk valamikor anyák is. És lehetünk is. 
Egy anyának megélni gyermeke fájdalmát, azt hiszem ez a legnehezebb. Gyakorlatilag minden eszme, minden vallás nevében harcoltunk már itt a Földön. És mindez a harc, a vélt előnyök érdekében, ez a harc tetszi tönkre a földi életet. Az akarnokság, a kapzsiság, a mohóság, a düh, a harag szokott az ok lenni. Harcolni szoktunk félelemből, nemtudásból, vagy csak egyszerűen tompaságból is. Ennek a harcnak a legdurvább szintje az ölés. Amikor Isten egy megnyilvánulását megszüntetjük létezni. Ezzel megfosztjuk Őt a tapasztalás egy lehetőségétől, és megfosztjuk ettől magunkat is. Az Emberiség abba kell hagyja az ölést!


KEZELJÜK EGYMÁST ÚGY, MINT ANYÁKAT ÉS GYERMEKEKET. MINDANNYIAN EGYENLŐEK VAGYUNK EBBEN, ANYÁTÓL SZÜLETTÜNK. MINDANNYIAN UGYANÚGY SZÜLETÜNK, HALUNK. AZ NEM MINDEGY, HOGYAN VISELKEDÜNK MÁSOKKAL, AZAZ HOGYAN VISELKEDÜNK ÖNMAGUNKKAL. 


Számomra a MOTHER nagy lehetősége megértést, megérzést, megoldást adni az embereknek az életre. Megérteni, hogy EGYek vagyunk. Megérezni az EGYséget. Megoldást nyújtani az EGYesülésre. 
Ha az ember képessé válik olyan módon szemlélni minden embert, minden lényt maga körül, hogy anyától született gyermekeket lásson, akkor a világ változni fog. Ha sikerül az ehhez szükséges türelmet, alázatot, elfogadást, megértést gyakorolni, akkor sikeresek leszünk. 
A MOTHER képviselői saját életükkel szolgálnak példaként minderre. A MOTHER ereje azok példája, akik képviselik. Elkötelezettek kell legyenek a befogadó, elfogadó, felemelő minőség mindennapi gyakorlásában.

bottom of page