top of page

Megtanítalak helyesen lélegezni! 

 

 

Mi is az a Buteyko terápia?


Asztma, allergia, nehézlégzés, horkolás, pánikroham, fejfájás, alvászavar, orrdugulás-
Téged is érint legalább egy közülük?
Tudtad, hogy pusztán a lélegzetünk szabályozása révén tartósan, akár örökre megszüntethetőek ezek a problémák?


A Dr Buteyko ukrán orvosprofesszor közel 60 éve kifejlesztett egy speciális módszertant, mely segítségével javul a vér oxigénellátottsága, beáll az optimális lélegzetszám és csökken a szervezet stressz szintje.

A módszert elsajátítók egyöntetűen életminőség javulásról, csökkenő gyógyszerigényről, megnövekedett energiaszintről és magabiztosságról számolnak be. 
Képzeld el, milyen felszabadító érzés lesz megválni a hörgőtágító spraytől! Nem kell többé rettegni az asztmatikus rohamoktól, és megszűnnek az allergiás panaszok, kipihenten ébredhetsz!

Én magam is olyan szintű kellemetlen allergiás panaszoktól szenvedtem, hogy néhány éve egészen Írországig mentem, hogy Buteyko professzor közvetlen tanítványa, Patrick McKeown segítségével megtanuljam a titkot, majd idővel Buteyko légzés módszer terapeutává válhassak. 
 

Merj változtatni Te is, vess véget a nehézlégzés okozta szorongásnak, a nyugtalan éjszakáknak, a visszatérő allergiás rohamoknak!
Szeretettel várlak Téged is a 3+1 alkalmas, kiscsoportos Buteyko légzésterápia tanfolyamomra! "Csak azt az egyet sajnálom, hogy nem hamarabb találtam rá Istvánra!
Végre elmúlt a horkolásom, és a szénanátha sem gyötör azóta. Örökké hálás leszek ezért a tanfolyamért!" 
Balogh Ildikó (53)

bottom of page