top of page

RÓLAM

Mindig úgy éreztem, hogy szerencsés vagyok. Adni születtem, adni szeretek. Szeretetet adni szeretek. Ehhez és erről tanultam, ezt gyakoroltam. Van egy csodás buddhista Mesterem, tanultam nagy tudású jóga-, numerológia-, hangtál-, önismereti-, és párkapcsolati tanároktól. Igyekszem mindenhonnan az EGY energiáira figyelni, fő képességem, hogy össze tudok hozni. Mindent.

Folyamatosan dolgozom magamon, Feleségem és három gyermekem van ebben nagy segítségemre.

"Kétszer voltam idáig István Satsangján. Korábban fogalmam sem volt róla, hogy létezik ilyesmi.

„A közösség és a Mester segítségével többet és jobban megérezni valódi önmagunkból?” Izgalmasan hangzott, kíváncsi voltam milyen élmény lesz.

Az emelkedett hangulat, tisztaság és jóérzés, amit István teremtett, teljesen elvarázsolt. Már-már „kézzel tapintható” volt a csodálatos energia tér, ami körülvett minket, és amit órákon keresztül megtartottunk közösen. Az idő megszűnt létezni csak a „most” volt. Éreztem, ahogyan tisztul a lelkem, és hogy egyre jobban vagyok. Mintha valóban az egész bolygónkat tisztítottuk volna, emelve az egész energiáját. Teljesség járt át, egyfajta egységélmény. Sokan írnak erről, de megtapasztalni a legjobb, főleg ilyen hosszan és mélyen. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem és szeretnék minél több alkalmon részt venni. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne hasonlót megélni és ebből töltekezni a hétköznapokban."

Edina

 

"Két évvel ezelőtt nagy bajban voltam. Kiégtem teljesen. Mindent kimerítettem a világból, amit materialista szemlélettel lehetséges volt. Nem tudtam élvezni semmit, nem tudtam átélni az életet. Megfogalmaztam magamnak, hogy szeretném elérni azt a tudatállapotot, amiben a gyerekkoromat töltöttem. Elindultam az önismeret rögös útján, kisebb-nagyobb sikerekkel és megannyi eltévelyedéssel. Aztán egy nap az Everness Fesztiválon egy interaktív beszélgetős előadásra várva, megpillantottam egy alacsony szakállas embert szandálban, fehér ruhában. Végtelenül természetes nyugalom és derű áradt belőle, miközben nem csinált semmit, csak állt. Abban a pillanatban tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. Megtaláltam azt az embert, aki megvalósította azt, amire én annyira áhítoztam. Egyből eldöntöttem, hogy mindent tudni akarok, amit Ő tud, és mindent át akarok élni, amit Ő megélt.

István megmutatta nekem az irányt a saját használati útmutatómhoz, és most azt olvasgatom. Egyre gyakrabban és egyre hosszabb ideig tudok már jelen lenni az életben, egyre jobban tudom kontrollálni az elmémet, és szabadulok fel annak rabsága alól. Egyre tisztábban látom és érzem a valódi belső motivációimat, így egyre teljesebb életet tudok élni. István bölcsességével intellektuálisan is segített megérteni az élet nagy kérdéseit, de ennél még fontosabb, hogy saját emelkedett minőségével és szeretetével egy olyan mintát mutat, amelyet nagyon ritkán tapasztal meg az ember a mai világban. Ebből később rengeteget töltekezek. Hosszú oldalakon keresztül tudnék írni arról, hogy miért vagyok hálás Istvánnak. Leginkább azért, mert arra tette fel az életét, hogy önzetlenül segítséget nyújtson minden létezőnek. Köszönöm István a hited és az erőd!"

Gábor

bottom of page